Norsk kvinne tiltalt for bedragerier i Danmark

En 60-årig norsk kvinne er tiltalt for 22 bedragerier av særlig grov karakter i Danmark. Kvinnen er siden 1992 dømt en rekke ganger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge VG omfatter tiltalen å ha dratt fra flere overnattingssteder, som klostre og herberger, uten å betale. Hun skal også ha lånt penger av flere personer, uten å ha evne eller vilje til å betale tilbake.

Fram til de nye forholdene hun er tiltalt for, er kvinnen dømt for 113 straffbare forhold – de fleste grove bedragerier, ifølge en gjennomgang VG har gjort. Kvinnen har brukt en rekke aliaser og har også byttet navn i Folkeregisteret flere ganger.

Saken kommer opp for retten i Lyngby på Nord-Sjælland 17.–20. desember i år.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden