Svensk politi utsatt for vold av ungdomsgjeng

En svensk politimann ble utsatt for grov vold av en ungdomsgjeng i Skövde. Flere patruljer ble angrepet før de fikk kontroll på situasjonen.
Foto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix
En svensk politimann ble utsatt for grov vold av en ungdomsgjeng i Skövde. Flere patruljer ble angrepet før de fikk kontroll på situasjonen. Foto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En politimann havnet på sykehus etter på ha blitt utsatt for vold av en ungdomsgjeng i Skövde. Flere patruljer ble angrepet før de fikk kontroll på situasjonen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet rykket ut til området klokken 20.45 onsdag kveld etter melding om at flere ungdommer lagde bråk i byen, som ligger mellom innsjøene Vänern og Vättern. Da politiet ankom, ble de angrepet av minst to av ungdommene.

– En politimann ble slått flere ganger i ansiktet og på overkroppen. Han er kjørt til sykehus, og der kommer han til å bli. Skadene er uklare, men han kommer ikke til å skrives ut nå, sier operasjonsleder Morten Gunneng i politiregion Väst.

Enda en politipatrulje rykket ut, men også den ble angrepet. Politiet fikk først kontroll da ytterlige forsterkninger ankom. I mellomtiden ble en annen politimann også skadd.

– To personer er pågrepet for vold mot tjenestemann, og to andre er tatt inn til avhør, sier Gunneng.