34 studenter funnet døde i kirkeruiner i Indonesia

Det er store ødeleggelser på Sulawesi etter jordskjelvet og tsunamien som rammet øya fredag forrige uke. Fortsatt jobber redningsmannskaper på spreng for å finne overlevende i ruinene. Foto: AP / NTB scanpix
Det er store ødeleggelser på Sulawesi etter jordskjelvet og tsunamien som rammet øya fredag forrige uke. Fortsatt jobber redningsmannskaper på spreng for å finne overlevende i ruinene. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

34 bibelstudenter er funnet døde i ruinene av en kirke etter jordskjelvet og tsunamien i Indonesia. Flere studenter er savnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Redningsarbeidere har siden fredag jobbet på spreng for å finne overlevende etter jordskjelvet og tsunamien på Sulawesi.

Tirsdag fant redningsarbeidere 34 omkomne bibelstudenter i ruinene i en kirke. I tillegg er 52 studenter fra den samme gruppen fortsatt savnet, opplyser Røde Kors. Studentene skal ha vært på en bibelleirskole ikke langt fra byen Palu.

Så langt er 844 mennesker bekreftet omkommet, men hjelpeorganisasjoner sier tallet på døde etter jordskjelvkatastrofen er over 1.000 og vil fortsette å stige.