Lokalavis: Fem personer skutt på minnestund i New York

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fem personer, inkludert et barn, ble torsdag skutt under en minnestund i New York, ifølge en lokalavis. Tilstanden på de skutte er ukjent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet rykket ut til hendelsen i Syracuse i New York ved 21-tiden torsdag kveld.

Ifølge politiet ble fem personer skutt, inkludert en åtte år gammel jente. Ingen skal være i livsfare, sier politiet ifølge den lokale nettavisen syracuse.com som Reuters siterer.

Nettsiden skriver at ofrene var en del av en familiesammenkomst for å markere dødsfallet til en person som døde av kreft samme dag. De sto utenfor et hus da skuddene ble avfyrt.

Et vitne nettavisa har snakket med forteller at det ble avfyrt rundt 15 skudd mot de 50 menneskene som var samlet. Et annet vitne forteller at det var snakk om to eller tre gjerningspersoner.

I november 2010 ble en 20 måneder gammel gutt skutt og drept da han satt i en parkert bil. Påtalemyndigheten mener skuddet var ment for faren hans. Ifølge kilder avisen har snakket med, bodde gutten og familien i huset der torsdagens hendelse fant sted. Mannen som skjøt barnet ble idømt 25 år til livsstil i fengsel, og 15 år ekstra for besittelse av våpen.