Minst én død og 23 skadd i brokollaps i India

Redningsarbeidet pågikk hele natta etter ulykken i Kolkata i India. Foto: Bikas Das / AP / NTB scanpix
Redningsarbeidet pågikk hele natta etter ulykken i Kolkata i India. Foto: Bikas Das / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Én person er omkommet og 23 skadd etter at en 30 meter lang broseksjon kollapset og rev med seg kjøretøyer ved en motorvei i byen Kolkata i India tirsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rednings- og ryddearbeidet pågikk gjennom hele natten for å få ryddet i kaoset etter broen der et betongsegment raste ut tirsdag. Det ble lenge ikke meldt om døde eller skadde.

Rundt 5-6 kjøretøyer, inkludert en buss, ble revet med da den 30 meter broseksjonen raste sammen. Den 50 år gamle brua gikk over Majerhat jernbanestasjon i Kolkata, men det var ingen tog i trafikk på stasjonen da ulykken fant sted, ifølge nyhetsbyrået Press Trust of India.

I alt 24 skadde ble brakt til sykehus, hvorav én person døde av skadene. Det ble ikke funnet flere døde eller skadde i ruinene. Det er ikke opplyst hvor kjøretøyer og skadde befant seg.

Dette er den andre brokollapsen i Kolkata de siste årene. I 2016 falt en uferdig seksjon av en bro sammen og medførte at 26 liv gikk tapt. Den offisielle rapporten oppga dårlig konstruksjon og lav kvalitet på materialer som årsak den gangen.