Buss i dødsulykke i Ecuador fylt med marihuana

23 mennesker omkom i bussulykken i nærheten av Quito tirsdag. I gulvet på bussen fant politiet over et halvt tonn marihuana. Foto: Carlos Noriega / AP / NTB scanpix
23 mennesker omkom i bussulykken i nærheten av Quito tirsdag. I gulvet på bussen fant politiet over et halvt tonn marihuana. Foto: Carlos Noriega / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En colombiansk buss som var involvert i en ulykke der 23 personer døde i Ecuador tirsdag, hadde minst et halvt tonn marihuana gjemt i gulvet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nær 600 pakker med marihuana ble funnet i gulvet på bussen av narkohunder, opplyser sjefen for Ecuadors narkotikapoliti, Carlos Alulema.

23 mennesker omkom og 22 ble skadd i ulykken i nærheten av hovedstaden Quito. Bussen kolliderte med et annet kjøretøy i en sving og kjørte inn i flere hus langs veien. 19 av de omkomne var colombianere.

Politiet vil nå avhøre de overlevende etter ulykken for å finne ut hvem som står bak narkosmuglingen.

Alulema opplyser at i løpet av året har de stanset tre colombianske busser hvor til sammen over 400 kilo kokain og 600 kilo marihuana «ble funnet under lignende omstendigheter».