Minst seks døde i skogbrann i California

De etterlatte sørger etter at lokale myndigheter bekrefter at Melody Bledsoe og hennes barnebarn omkom i brannen i Carr. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / NTB scanpix
De etterlatte sørger etter at lokale myndigheter bekrefter at Melody Bledsoe og hennes barnebarn omkom i brannen i Carr. Foto: Marcio Jose Sanchez / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Minst seks mennesker, der blant tre sivile, har mistet livet i skogbrannene i California, opplyser lokale myndigheter lørdag. Flere er savnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cal Fire bekrefter lørdag at to barn og deres bestemor i 70-årene har omkommet i Carr. Ifølge AP var barna fire og fem år gamle. Skogbrannen som startet i området mandag omfatter et område på 32.749 hektar og har nesten doblet sitt omfang siden fredag.

I tillegg bekreftes at enda en av brannmannskapene er død. Vedkommende mistet livet i brannen i Ferguson som har beveget seg oppover mot nasjonalparken Yosemite sentralt i California.

Les også: Trump erklærer unntakstilstand i skogbrannherjede California

Dødstallet har nå steget til seks. I tillegg er 17 personer meldt savnet, ifølge Reuters.

Lørdag erklærte USAs president Donald Trump unntakstilstand i California, etter at delstatsguvernør Jerry Brown i California gjorde det samme i det nordlige fylket Shasta og ba om føderal hjelp.

Mer enn 10.000 brannfolk er satt i sving for å kjempe mot 14 ulike skogbranner rundt om i California.

Tidligere denne uken, torsdag og fredag, ble to brannfolk bekreftet omkommet i brannen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært