Kirsten Dunst og Will Smith medvirker i nye Youtube-serier

I «Will Smith: The Jump» skal skuespilleren hoppe i strikk fra et helikopter over Grand Canyon. Hoppet gjøres på bursdagens hans 25. september og sendes direkte på YouTube. Foto: Jon-Michael Josefsen / NTB scanpix
I «Will Smith: The Jump» skal skuespilleren hoppe i strikk fra et helikopter over Grand Canyon. Hoppet gjøres på bursdagens hans 25. september og sendes direkte på YouTube. Foto: Jon-Michael Josefsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Will Smith og Kirsten Dunst er blant hovedrollene i Youtubes nye satsinger.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dunst har hovedrollen i «On Becoming a God in Central Florida», en mørk komedie om en arbeidstaker på minimumslønn som svindler seg vei inn i et firma som ødela familien hennes. Serien som går over ti episoder er produsert av Dunst, er satt til å finne sted tidlig på 1900-tallet.

Will Smith skal på sin side hoppe i strikk over Grand Canyon fra et helikopter i «Will Smith: The Jump».

Hoppet vil sendes direkte og finne sted på Smiths 50-årsdag 25. september.

I tillegg til Smith og Dunst har også YouTube fått med seg flere andre kjente navn.

Filmskaperen bak Get Out, Jordan Peele, skal sammen med Charlie Sanders lage science fiction-komedien «Weird City», en antologi bestående av seks episoder. Med i serien vil blant annet være Rosario Dawson, Michael CERA og Laverne Cox.

Robert Downey Jr skal være vert og fortellerstemme i en serie som utforsker en verden av kunstig intelligens fra forskere og eksperters ståsted. Serien, som fortsatt ikke har fått navn, skal se på påvirkningen kunstig intelligens har, hvordan den endrer menneskers liv og hvilke endringer som kommer.

Seriene skal komme i 2019.

Til høsten debuterer YouTube med sin første serie «Origin», en science fiction-thriller om personer som kjemper for å overleve på et forlatt romfartøy. Besetningen inkluderer blant andre Natalia Tena, Tom Felton og Sen Mitsuji.