Kvinne skutt av politiet under gisseldrama i Hollywood

Utenfor Trader Joe's-butikken i Silver Lake har mange plassert blomster til minne om Malyda Corado, en ansatt som ble drept i forbindelse med gisseldramaet i helgen.
Utenfor Trader Joe's-butikken i Silver Lake har mange plassert blomster til minne om Malyda Corado, en ansatt som ble drept i forbindelse med gisseldramaet i helgen. Foto: Damian Dovarganes / AP/NTB Scanpix

En 27 år gammel butikkansatt som ble drept i forbindelse med et gisseldrama på et supermarked i Los Angeles, ble truffet av politiet i en skuddveksling.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen var på vei ut av butikken i Hollywood lørdag da gjerningsmannen gikk inn etter å ha skutt mot politiet som jaktet på ham.

To politibetjenter skjøt mot den 28 år gamle gjerningsmannen, men en av kulene traff kvinnen, opplyser Los Angeles' politisjef Michel Moore.

Det hele startet med at 28-åringen lørdag ettermiddag skal ha skutt og såret sin bestemor og flyktet fra stedet i en stjålet bil sammen med ei 17 år gammel jente som han bortførte. Politiet tok opp jakten på mannen, som deretter krasjet bilen sin inn i en Trader Joe's-butikk i Silver Lake.

Etter skuddvekslingen med politiet, da kvinnen ble drept, gikk 28-åringen inn i butikken. Han tok noen ansatte og kunder som gisler, før han overga seg til politiet flere timer senere.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden