Tre menn pågrepet for syreangrep i England

I denne Home Bargains-butikken ble en treåring angrepet med syre i Worcester i England lørdag. Foto: Matthew Cooper/PA via AP / NTB scanpix
I denne Home Bargains-butikken ble en treåring angrepet med syre i Worcester i England lørdag. Foto: Matthew Cooper/PA via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tre menn er pågrepet i forbindelse med syreangrepet mot en tre år gammel gutt i Storbritannia i helgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gutten ble alvorlig skadd i det politiet omtaler som et målrettet angrep i en Home Bargains-butikk i Worcester sør for engelske Birmingham lørdag.

Tre menn på 22, 24 og 26 år er nå pågrepet i London, rundt 20 mil unna Worcester, melder BBC mandag. Søndag ble en 39 år gammel mann pågrepet i Wolverhampton, og politiet etterlyste da tre andre menn. Alle de fire pågrepne er mistenkt for å ha planlagt å utføre alvorlige voldshandlinger.

Motivet for angrepet er foreløpig uklart, ifølge politiet i West Mercia.

Treåringen er utskrevet fra sykehus etter å ha fått behandling for alvorlige etseskader på armen og i ansiktet. Gutten var sammen med familien sin og satt i ei vogn da angrepet skjedde.

Storbritannia har vært åsted for en lang rekke angrep med syre, og mange hundre tilfeller er de siste årene blitt registrert i London, ifølge CNN. Ofte er ofrene unge menn.