Trump kaller kritikere hyklere etter Putin-møte

USAs president Donald Trump har fått kritikk for å ikke være tøff nok i møtet med Russlands president Vladimir Putin. Han mener kritikerne er hyklerske. Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva via AP / NTB scanpix
USAs president Donald Trump har fått kritikk for å ikke være tøff nok i møtet med Russlands president Vladimir Putin. Han mener kritikerne er hyklerske. Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

USAs president Donald Trump har fått skarp kritikk etter mandagens møte med Russland-president Vladimir Putin. Han kaller sine kritikere for hyklere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den amerikanske presidenten ble møtt med sterk kritikk både i hjemlandet og internasjonalt for det mange mener er en altfor mild og unnfallende holdning til Putin.

Fredag tok presidenten igjen til Twitter der han kaller sine kritikere for hyklere.

– Jeg ble sterkt kritisert av de Falske Nyhetsmediene for å være for snill med president Putin. I gamle dager ville de kalt det diplomati. Om jeg var høylytt og ondskapsfull ville jeg ha blitt kritisert for å være for tøff. Husker dere da de sa at jeg var for tøff mot leder Kim? Hyklere! skriver Trump.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden