Trump kaller kritikere hyklere etter Putin-møte

USAs president Donald Trump har fått kritikk for å ikke være tøff nok i møtet med Russlands president Vladimir Putin. Han mener kritikerne er hyklerske. Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva via AP / NTB scanpix
USAs president Donald Trump har fått kritikk for å ikke være tøff nok i møtet med Russlands president Vladimir Putin. Han mener kritikerne er hyklerske. Foto: Jussi Nukari/Lehtikuva via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

USAs president Donald Trump har fått skarp kritikk etter mandagens møte med Russland-president Vladimir Putin. Han kaller sine kritikere for hyklere.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den amerikanske presidenten ble møtt med sterk kritikk både i hjemlandet og internasjonalt for det mange mener er en altfor mild og unnfallende holdning til Putin.

Fredag tok presidenten igjen til Twitter der han kaller sine kritikere for hyklere.

– Jeg ble sterkt kritisert av de Falske Nyhetsmediene for å være for snill med president Putin. I gamle dager ville de kalt det diplomati. Om jeg var høylytt og ondskapsfull ville jeg ha blitt kritisert for å være for tøff. Husker dere da de sa at jeg var for tøff mot leder Kim? Hyklere! skriver Trump.