17 omkom da turistbåt kantret i USA

<p>Redningsarbeidere i området der en turistbåt kantret på Table Rock Lake i delstaten Missouri. 17 personer omkom i ulykken. Foto: Charlie Riedel / AP / NTB scanpix</p><p></p>
Redningsarbeidere i området der en turistbåt kantret på Table Rock Lake i delstaten Missouri. 17 personer omkom i ulykken. Foto: Charlie Riedel / AP / NTB scanpix

17 personer omkom da en turistbåt kantret og sank nær byen Branson i den amerikanske delstaten Missouri.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle som var om bord er gjort rede for, og 17 personer omkom i ulykken, opplyser politiet fredag, dagen etter at ulykken skjedde.

Tidligere på dagen bekreftet myndighetene 13 dødsfall og opplyste at fire var savnet. Disse fire er nå funnet omkommet, opplyser sheriff Doug Rader.

Over 30 personer befant seg om bord i turistbåten eid av selskapet Ride the Ducks. 14 personer overlevde hendelsen, men sju av dem er skadd. Fire voksne og tre barn er ført til sykehuset Cox Medical Center.

Tilstanden er kritisk for to av de voksne etter ulykken, som skjedde da det blåste kraftig på Table Rock Lake nær Branson.

Ifølge The National Weather Service var det vindkast på opptil 28 meter per sekund, en vindstyrke som tilsvarer full storm.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden