Kjendislege pågrepet etter fem dager på rømmen

Den brasilianske kjendislegen Denis Cesar Barros Furtado følges av politiet etter pågripelsen i Rio de Janeiro torsdag. 45-åringen har spesialisert seg på å forstørre rumper og stakk da en kvinnelig pasient døde etter å ha fått en injeksjon i stumpen sist lørdag. Foto: Leo Correa / AP / NTB scanpix
Den brasilianske kjendislegen Denis Cesar Barros Furtado følges av politiet etter pågripelsen i Rio de Janeiro torsdag. 45-åringen har spesialisert seg på å forstørre rumper og stakk da en kvinnelig pasient døde etter å ha fått en injeksjon i stumpen sist lørdag. Foto: Leo Correa / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Brasiliansk politi har pågrepet den plastiske kirurgen Denis Cesar Barros Furtado som stakk av da en av pasientene hans døde etter en injeksjon i rumpa.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjendislegen Furtado har kallenavnet doktor Bumbum i Brasil og er ekspert på å forstørre rumper. Ifølge politiet var det bakdelen til bankdirektør Lilian Calixto som skulle opp fikses på, da noe gikk galt hjemme hos Furtado sist lørdag. Calixto ble dårlig, og Furtado tok henne i hui og hast til nærmeste sykehus, der hun døde noen timer senere. Dødsårsaken er ikke klar ennå.

Furtado forsvant etter at han avleverte Calixto på sykehuset, og han ble etterlyst av politiet. Legen ble pågrepet i et kontorlokale sammen med moren sin i Barra da Tijuca i Rio de Janeiro torsdag. Til pressen sier Furtado at det oppsto en hendelse med pasienten, men at han selv er uten skyld.

– Det kunne skjedd en hvilken som helst lege, sier Furtado.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden