Schumer: Trump og Putin bør ikke møtes alene

Det har kommet lite konkret informasjon om hva som faktisk ble diskutert på det to timer lange møtet mellom Donald Trump og Vladimir Putin i Helsingfors. Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, mener ikke presidentene bør møtes på tomannshånd igjen før det blir klargjort hva som skjedde på forrige møte. Foto: Susan Walsh / AP / NTB scanpix
Det har kommet lite konkret informasjon om hva som faktisk ble diskutert på det to timer lange møtet mellom Donald Trump og Vladimir Putin i Helsingfors. Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, mener ikke presidentene bør møtes på tomannshånd igjen før det blir klargjort hva som skjedde på forrige møte. Foto: Susan Walsh / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Demokratenes leder i Senatet Chuck Schumer mener at Trump og Putin ikke bør møtes alene før det blir klargjort hva som skjedde på møtet i Helsingfors.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Inntil vi vet hva som skjedde på deres to timers lange møte i Helsingfors, bør ikke presidenten møte Putin på tomannshånd. Verken i USA, Russland eller noen andre steder. Det sier Schumer etter det ble kjent at USAs president Donald Trump inviterer Russland-president Vladimir Putin til Washington i løpet av høsten.

Flere dager etter toppmøtet mellom dem i Helsingfors er det få konkrete opplysninger om hva de to pratet om.

I en twittermelding torsdag sa Trump at han ser fram til neste møte med Putin.

– Toppmøtet i Russland var en stor suksess, bortsett fra hos den virkelige folkefienden, de Falske Nyhetsmediene. Jeg ser fram til vårt andre møte, så vi kan begynne å implementere de mange tingene vi diskuterte, skriver presidenten.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden