Politiet om mistenkt seriemorder:

– Hver dag vi gravde, fant vi ulike kroppsdeler

<p>Bruce McArthur er siktet for å stå bak åtte drap i Canada. Politiet har undersøkt nærmere hundre eiendommer knyttet til McArthur i jakten på døde personer.</p>
Bruce McArthur er siktet for å stå bak åtte drap i Canada. Politiet har undersøkt nærmere hundre eiendommer knyttet til McArthur i jakten på døde personer. Foto: Privat

Politiet mener Bruce McArthur (66) har drept åtte homofile menn og gravd ned likene. Fant flere likdeler i nytt omfattende søk.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I januar ble Bruce McArthur ble pågrepet etter at det hadde blitt funnet rester etter syv mennesker i blomsterpotter på en eiendom i den canadiske byen Toronto.

Politiet mener McArthur, som jobber som gartner, også står bak drapet på en åttende person som fortsatt ikke er funnet.

Drapene skal ha skjedd mellom 2010 og midten av 2017.

Politiet mener 66-åringen traff homofile menn gjennom sjekkeapper og senere møtte dem på barer i Gay Village-området i Toronto før de ble drept.

Les også: Politiet har pågrepet mistenkt seriemorder i Texas

VIDEO: Se politiets pressekonferanse fra januar her: (saken fortsetter under videoen)

Nytt søk på eiendom

I starten av juli startet politiet et omfattende arbeid med å grave på en tomt de knytter til McArthur. Gravingen pågikk i to uker.

UTGRAVING: Politiet i Toronto arbeider på en eiendom de knytter til den drapssiktede mannen Bruce McArthur. Foto: Tijana Martin / AP
UTGRAVING: Politiet i Toronto arbeider på en eiendom de knytter til den drapssiktede mannen Bruce McArthur. Foto: Tijana Martin / AP

Nå melder politiet at det ble gjort flere funn under utgravingen.

– Hver dag vi gravde, fant vi ulike kroppsdeler, sier polititalsmann Hank Idsinga til Toronto Star.

I en uttalelser fra politiet kommer det frem at de rettsmedisinske undersøkelse kan ta flere måneder.

Les også: Britisk seriemorder døde i fengsel

Skal ha fotografert ofrene

Det er ikke kjent om likdelene tilhører noen av de åtte ofrene som tidligere er identifisere, eller om det er snakk om nye, ukjente ofre, skriver Toronto Star.

På en pressekonferanse i mars viste politiet frem et bilde av en død person som de på det tidspunktet ikke hadde klart å identifisere.

Bildet skal være ha blitt tatt av drapsmannen, og lokale medier får opplyst fra kilder i politiet at de har grunn til å tro at McArthur har fotografert sine ofre som et trofé.

Politiet har søkt gjennom nærmere 100 eiendommer i jakten på ofre.

Les også: Mysteriet på Gyland: Skrek i timevis, men ingen kom

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden