Jarrod W. Ramos siktet for avisdrapene i Annapolis

Politiet har sperret av gatene rundt avisredaksjonen til avisa Capital Gazette i Annapolis i Maryland. Den antatte gjerningsmannen er siktet for fem drap og skulle framstilles for varetektsfengsling fredag. Foto: AP / NTB scanpix
Politiet har sperret av gatene rundt avisredaksjonen til avisa Capital Gazette i Annapolis i Maryland. Den antatte gjerningsmannen er siktet for fem drap og skulle framstilles for varetektsfengsling fredag. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mannen som er pågrepet etter skytingen i en avisredaksjon i Annapolis i USA, er siktet for fem drap, ifølge rettsdokumenter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jarrod W. Ramos ble pågrepet på åstedet etter å ha tatt seg inn i redaksjonslokalene til lokalavisa Capital Gazette i Annapolis i Maryland torsdag og skutt og drept fem av avisens medarbeidere.

Ifølge rettsdokumentene, som ble offentliggjort fredag, er Ramos siktet for fem drap, og han skal framstilles for varetektsfengsling senere på dagen.

Til tross for tragedien, har redaksjonen valgt å gi ut avis også fredag. Som en hyllest til de fem ofrene er imidlertid siden med kommentarer og kronikker, tom, ifølge ABC News.