Mann pågrepet for skyting i boligområde i Sverige

Artikkelen fortsetter under annonsen

En mann er pågrepet etter at han ifølge vitner avfyrte seks skudd mot et boligområde i Vaggeryds i Sverige. Hjemme hos mannen fant politiet flere våpen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ingen personer ble truffet av skuddene. Like før klokken 16 fredag ettermiddag rykket et stort antall politifolk og ambulanser ut til et boligområde i Vaggeryds kommune.

– Vi rykket ut etter at noen hadde hørt skudd fra en leilighet, sier operasjonsleder Roland Carlson i region Öst hos politiet i Sverige til Aftonbladet

Da patruljene ankom stedet, oppga vitner at en mann hadde stått i ytterdøra til en bolig og avfyrt flere skudd mot et boligområdet før han gikk inn igjen.

Drøyt to timer senere ble han pågrepet av politiet.

– Han er mistenkt for å utsette andre for fare, ettersom det fantes risiko for at noen kunne ha blitt truffet av skuddene. Vi hadde forhandlere på plass som snakket med ham, og til slutt kom han ut, sier Carlson.

Videre opplyser han at politiet beslagla flere våpen inne i mannens leilighet. Leiligheten er sperret av, og politiet vil avhøre mannen i håp om å få en forklaring på hvorfor han skjøt.