Jay-Z og Beyoncé overrasket med nytt album

Jay-Z og kona Beyoncé slapp et helt nytt album uten forvarsel lørdag. Foto: Scott Roth / Invision / AP / NTB scanpix
Jay-Z og kona Beyoncé slapp et helt nytt album uten forvarsel lørdag. Foto: Scott Roth / Invision / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Stjerneekteparet Jay-Z og Beyoncé slapp lørdag, helt uten forvarsel, albumet «Everything is Love».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Albumet, med ni låter, ble sluppet på strømmetjenesten Tidal, som ekteparet er eiere av. Albumet byr på kritikk av Grammy-utdelingen, rap fra Beyoncé og en hilsen fra datteren Blue Ivy til søsknene hennes.

Paret er for tiden er på Europa-turné, og har allerede opptrådt i Storbritannia. I løpet av juni og juli skal de også stå på scenen i blant annet København, Stockholm, Berlin, Amsterdam, Warszawa, Köln, Milano, Roma, Barcelona, Paris og Nice.

Samtidig som ekteskapet slipper albumet er de i hardt vær. I tillegg til at det ryktes om ekteskapstrøbbel er de under ild fra Dagens Næringsliv, som 9. mai meldte at Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på den norskutviklede strømmetjenesten Tidal er manipulert. Dette skal ha gitt de to superstjernene og deres plateselskaper utbetalinger på bekostning av andre artister, men Tidal nekter for at det har foregått manipulasjon.

Beyoncé slapp også albumet «Beyoncé» uten forvarsel i 2013.