Åtte skadd da taxi kjørte på fotgjengere

Åtte mennesker ble skadd da en taxi kjørte inn i fotgjengere i Moskva lørdag. Foto: Moscow Traffic Control Center Press Service via AP / NTB scanpix
Åtte mennesker ble skadd da en taxi kjørte inn i fotgjengere i Moskva lørdag. Foto: Moscow Traffic Control Center Press Service via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Åtte mennesker ble skadd da en taxisjåfør kjørte på fotgjengere på fortauet like ved Den røde plass i Moskva lørdag. Politiet mener det var et uhell.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De skadde ble alle fraktet til sykehus. For en kvinne er skadene alvorlig, opplyser russiske myndigheter ifølge Reuters.

Ulykken skjedde på et tidspunkt da tusener av turister befinner seg i Moskva i forbindelse med fotball-VM. Blant de skadde er det to mexicanske kvinner som var i byen i forbindelse med mesterskapet, opplyser Mexicos ambassade. De skal kun være lettere skadd.

En video av hendelsen viser at forbipasserende forsøkte å dra sjåføren ut av bilen, men han løp fra stedet. Han ble senere arrestert og tatt inn til avhør.

Russisk politi opplyser at de har opprettet sak om brudd på trafikkreglene, og at det trolig dreier seg om en ulykke.

Ifølge nyhetsbyrået Interfax spekuleres det i om sjåføren, som er fra Kirgisistan, sovnet bak rattet og vet et uhell tråkket gassen i bånn.