Meny

Hydro-kolleger deler ut flygeblader i håp om tips om savnet nordmann

Norske Torkil Tyvold har vært savnet fra Rio de Janeiro i Brasil siden fredag. Han ble sist sett i bydelen Ipanema, nærmest på bildet. Illustrasjonsfoto: Marianne Løvland / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Norske Torkil Tyvold er fortsatt savnet i Brasil. Kolleger i Norsk Hydro deler ut flygeblader med bilde av ham i håp om at det kan gi noen spor.

Nordmannen ble sist sett i bydelen Ipanema i Rio de Janeiro fredag ettermiddag, der han bor. Ifølge informasjonssjef Øyvind Breivik i Norsk Hydro ble han observert på overvåkingskamera i bydelen, som anses blant de tryggere i storbyen.

– Etterforskningen til både norsk og brasiliansk politi fortsetter. Som selskap gjør vi det vi kan for å støtte opp. Kolleger og venner av den savnede er ute i Rio og deler ut flygeblader i håp om at det kan generere tips om hvor han kan befinne seg. Så langt har det dessverre ikke gitt noe resultat, sier Breivik til NTB onsdag.

I Norge jobber savnetgruppa i Kripos med saken. NTB fikk tirsdag opplyst at Kripos bistår med de kanaler de har og fungerer som formidlere av informasjon til både Oslo politidistrikt og brasiliansk politi.

Utenriksdepartementet er også i dialog med og bistår Hydro i saken.

Tyvold kommer fra Røros. Han har vært ansatt i Hydro siden 1980-tallet og har vært utstasjonert i Brasil siden nyttår.

Bakgrunn:  Norsk Hydro-ansatt savnet i Rio de Janeiro

Populært