Meny

Israel utførte luftangrep mot 25 Hamas-mål

Den israelske hæren opplyser at de natt til onsdag gjennomførte luftangrep mot 25 Hamas-mål på Gazastripen som svar på bombekastergranater. 

Kunngjøringen kommer dagen etter at de meldte om å ha utført angrep mot 35 militære mål i Gaza, som følge av at bombekastergranater ble skutt mot Israel. Den militante islamistbevegelsen Hamas og den mindre militsen Islamsk jihad har tatt på seg ansvaret for angrepet.

Ifølge den israelske hæren ble 70 raketter og granater skutt mot Israel i løpet av dagen, men de fleste av dem ble skutt ned av det israelske rakettforsvaret.

De israelske avisene Haaretz og Jerusalem Post meldte rett etter klokka 22 tirsdag kveld at det var oppnådd en våpenhvile med de militante palestinske gruppene på Gazastripen. Dette ble imidlertid tilbakevist av anonyme israelske talsmenn, og få minutter senere ble det meldt om nye israelske flyangrep mot mål på Gazastripen.

Les også:   USA ber om hastemøte i Sikkerhetsrådet etter granatangrep mot Israel

Populært