Meny

Trump ser «briljant potensial» i Nord-Korea

President Donald Trump mener at det fattige Nord-Korea kan bli en stor økonomi. Foto: AP Photo/Andrew Harnik/NTB scanpix Foto: NTB scanpix
USAs president Donald Trump sier han ser «briljant potensial» i Nord-Korea. Han spår også at landet kommer til å få en stor økonomi.

– Jeg tror virkelig at Nord-Korea har briljant potensial, og at landet en dag kommer til å bli en sterk nasjon økonomisk og finansielt. Kim Jong-un er enig med meg om dette. Det kommer til å skje, skriver Trump på Twitter.

Trump tvitrer også om den amerikanske delegasjonen som nå er i Nord-Korea og har samtaler i grensebyen Panmunjon. Formålet er, ifølge utenriksdepartementets pressetalskvinne Heather Nauert, å forberede et møte mellom Kim og Trump.

Opprinnelig var det planlagt et toppmøte i Singapore 12. juni, men etter at Trump for få dager siden erklærte at han ville avlyse møtet, for senere å ombestemme seg, har det hersket stor usikkerhet om møtet faktisk vil finne sted.

(©NTB)

Populært