Meny

Abbas blir værende på sykehus inntil videre

Palestinernes president Mahmoud Abbas er for tiden innlagt på sykehus nær Ramallah, der han behandles for lungebetennelse. Det er ventet at han skrives ut søndag ettermiddag. Foto: AP / Majdi Mohammed / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Palestinernes president Mahmoud Abbas blir værende innlagt på sykehus inntil videre, opplyser legen hans. Abbas har vært innlagt med infeksjon siden 20. mai.

Tidligere på søndag ble det meldt at den 83 år gamle presidenten ville bli utskrevet fra sykehuset i løpet av dagen. Men noen timer senere opplyste Abbas' lege at presidenten likevel ikke ville bli utskrevet nå, og at det ikke er klart hvor lenge han må bli på sykehuset.

Mahmoud Abbas har siden 20. mai fått behandling på et sykehus nær Ramallah. Det var da tredje sykehusinnleggelse på fem dager.

For noen dager siden bekreftet sykehusledelsen at presidenten har en infeksjon i den høyre lungen men at han har begynt å komme seg.

Abbas er storrøyker og har slitt med en lang rekke helseproblemer, fra hjerteproblemer til prostatakreft for rundt ti år siden.

Populært