Meny

Markles nevø fikk tilsnakk av politiet etter kniv-episode

Prinse Harry og Meghan Markle giftet seg i St George's Chapel i Windsor Castle 19. mai 2018. Foto: Pool / Reuters
Tyler Dooley (25) var ute og feiret tantens bryllup med prins Harry, da han skal ha havnet i klammeri med sikkerhetsvakter på en nattklubb.

Meghan Markles nevø slapp med en advarsel fra politiet, etter å ha forsøkt å ta med en kniv inn på en nattklubb.

25-åringen skal ifølge Sky News ha flyktet fra sikkerhetsvaktene på en nattklubben Bacchus bar, sørvest i London, etter å ha forsøkt å ta med seg en 10 cm lang kniv inn i klubbens lokaler.

Tyler Dooley leverte fra seg kniven, men skal siden ha flyktet fra sikkerhetsvaktene på stedet.

Senere ble han oppsøkt av politi på hotellet der han bodde, ikke langt fra klubben. Han overlot også en boks pepperspray til politifolkene, som lot ham slippe med en advarsel.

Ifølge The Sun skal Dooley ha uttalt til en annen gjest utenfor nattklubben: «Jeg tok den med fordi Donald Trump har sagt at London er som en krigssone. Jeg hadde den til å beskytte meg med.»

Les også: Harry og Meghan takker for bryllupsfeiring

SE VIDEO: Her gir prins Harry og Meghan Markle hverandre sitt ja:

Feiret tante

Nevøen var ute med broren og andre venner for å feire tantens bryllup da episoden skal ha skjedd.

Dooley er sønnen til Meghans halvbror Thomas Markle Jr.

I en uttalelse fra Scotland Yard heter det: «Politiet ble oppringt av sikkerhetspersonell ved en klubb i Union Street natt til søndag 20. mai, da en mann åpent erklærte at han hadde en kniv ved inngangen til klubben.»

Politiet fant frem til hotellet, og to menn i 20-årene fikk tilsnakk for hendelsen, heter det i politiets uttalelse.

«Begge mennene, som er besøkende i Storbritannia, fikk advarsler. Ingen ble pågrepet, det ble ikke fattet videre tiltak, og politiet har avsluttet sine undersøkelser.»

Å ha på seg en lommekniv uten god grunn er en forbrytelse som kan straffes med fengsel i Storbritannia. Loven tillater likevel besittelse av kniver med blad på 7,6 cm eller kortere.

– Gjenstandene ble overlatt frivillig, og det var ingen videre risiko, derfor ble etterforskningen i dette tilfellet avsluttet etter at advarslene var gitt, sier politisjefen i South West BCU, Sally Benatar, til Sky News.

Les også: Kongelig bryllup på britisk maner

Lever av å dyrke cannabis

Bortsett fra Meghans mor Doria Ragland var ingen andre fra hertuginnen av Sussex’ familie invitert til Windsor-slottet i forbindelse med bryllupsfeiringen. Nevøen skal heller ikke ha snakket med tanten på mange år.

Han, broren og moren kom til London for få dager siden. Det ble tidligere meldt at de skulle være kommentatorer under bryllupet for tv-kanalen ITV, men disse planene ble skrinlagt.

Britiske medier har tidligere merket seg ved at Tyler Dooley, som er cannabisbonde i Oregon, ville lansere en kraftig ny hybrid-cannabis med navnet «Markle’s Sparkle», til «ære» for tanten.

Cannabis har vært lovlig i den amerikanske delstaten siden 2015.

Les også: – Meghan Markles far skal opereres

Populært