Brudens far: – Skulle ønske jeg var der

Meghan Markle i kjører vogn etter vielsen til prins Harry (til venstre) lørdag. Hennes far kunne ikke delta i bryllupet fordi han nylig gjennomgikk en hjerteoperasjon. Foto: John Sibley / AP / NTB scanpix
Meghan Markle i kjører vogn etter vielsen til prins Harry (til venstre) lørdag. Hennes far kunne ikke delta i bryllupet fordi han nylig gjennomgikk en hjerteoperasjon. Foto: John Sibley / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Meghan Markles far, som fulgte vielsen av sin datter og prins Harry på TV i California, beskriver opplevelsen som «følelsesladd og lykkelig».

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Thomas Markle beklaget også at han ikke kunne delta, melder nettstedet TMZ.

– Barnet mitt ser nydelig ut og hun virker veldig lykkelig. Jeg skulle ønske jeg var der for å ønske dem kjærlighet og lykke, sa Markle.

Thomas Markle har gjennomgått en hjerteoperasjon, og siden han ikke var til stede, ble Meghan ført til alters av prins Charles, som nå er blitt hennes svigerfar.

Les mer: Prins Harry og Meghan brøt med tradisjonelle bryllupsseremonier

Paparazzifotografer

Selv før det ble kjent at han skulle opereres, var det tvil om Thomas Markle kom til å delta i bryllupet. Publiseringen av tilsynelatende iscenesatte bilder som viste bryllupsforberedelsene hans fikk mye negativ omtale. Markle klaget over å bli jaktet på av paparazzifotografer, før han tilsynelatende godtok å iscenesette noen bilder, noe som ikke falt så heldig ut.