Trump om Paris-angrepet: Land må åpne øynene

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han sørger etter knivangrepet i Paris, men også at flere land må innse hva som foregår. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han sørger etter knivangrepet i Paris, men også at flere land må innse hva som foregår. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han sørger etter knivangrepet i Paris, men også at flere land må innse hva som foregår.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– På et tidspunkt må land åpne øynene og se hva som virkelig foregår, skrev presidenten på Twitter. Han la også til at en slik hendelse ikke er «forenlig med et kjærlig, fredelig og vellykket land».

Det er ikke helt klart hva presidenten mener med sin Twitter-melding. Hans administrasjon har forsøkt å få gjennom reiseforbud for folk fra flere muslimske land. Trump har ofte knyttet muslimske innvandrere til terrorisme.

Lørdagens knivangrep i Paris, hvor en person ble drept og fire ble skadd, ble utført av en fransk statsborger med opprinnelse i Tsjetsjenia. IS hevder det var de som sto bak angrepet.

Det hvite hus har også publisert en uttalelse hvor det fordømmer lørdagens angrep.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært