AP: Trump-venn avhørt av Muellers etterforskere

Tom Barrack (bildet), en av Donald Trumps nærmeste venner, har blitt avhørt i forbindelse med Russland-etterforskningen. Foto: AP / NTB scanpix
Tom Barrack (bildet), en av Donald Trumps nærmeste venner, har blitt avhørt i forbindelse med Russland-etterforskningen. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tom Barrack, en av president Donald Trumps nære venner, har blitt avhørt av teamet til spesialetterforsker Robert Mueller, etter det AP erfarer.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anonyme kilder med kjennskap til saken, opplyser til nyhetsbyrået at Barrack har hatt møte med føderale etterforskere som jobber med den såkalte Russland-etterforskningen.

Barracks talskvinne Lisa Baker vil ikke kommentere saken.

Les også: Trumps tidligere advokat: Mueller kan stevne presidenten

Tom Barrack har kjent Donald Trump i en årrekke og var en av hans nærmeste rådgivere under presidentvalgkampen i 2016. Han har fortsatt å være en som Trump søker råd hos også etter at Trump inntok Det hvite hus.

Barrack har også i en årrekke vært en nær venn av Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort, som sammen med Rick Gates er blitt siktet for økonomisk kriminalitet av spesialetterforsker Roert Mueller.

Mueller leder granskningen av påstanden om mulige russiske innblandingen i presidentvalget i 2016.

Les også: Avis har fått tak i Muellers spørsmål til Trump

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden