Tre palestinere drept av israelske soldater på Gazastripen

En mann blir båret bort etter å ha blitt såret av israelske soldater sist fredag. Det var femte fredag på rad at det ble arrangert protester mot den israelske blokaden av Gazastripen. Foto: Khalil Hamra / AP / NTB scanpix
En mann blir båret bort etter å ha blitt såret av israelske soldater sist fredag. Det var femte fredag på rad at det ble arrangert protester mot den israelske blokaden av Gazastripen. Foto: Khalil Hamra / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Tre palestinere ble søndag kveld skutt og drept i to ulike hendelser på Gazastripen, melder den israelske avisen Haaretz. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ene palestineren ble skutt og drept i det han ifølge hæren forsøkte å infiltrere Israel fra Gazastripen og gjøre skade på grensegjerdet. En annen palestiner ble skutt og såret i den samme episoden. Vedkommende er pågrepet og skal avhøres.

I en annen episode ble to palestinere skutt og drept. Ifølge hæren ble de skutt etter at de kastet brannbomber mot soldater som var stasjonert like ved grensegjerdet, skriver avisa Haaretz.

Personvernpolicy