Halvnaken mann skjøt og drepte fire på restaurant i Nashville

Mannen som åpnet ild på en vaffelrestaurant i Nashville-forstaden Antioch natt til søndag, brukte dette automatgeværet. En av gjestene greide å rive det løs fra ham. Foto: Metro Nashville Police Department / AP / NTB scanpix
Mannen som åpnet ild på en vaffelrestaurant i Nashville-forstaden Antioch natt til søndag, brukte dette automatgeværet. En av gjestene greide å rive det løs fra ham. Foto: Metro Nashville Police Department / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En halvnaken mann åpnet ild med automatgevær og drepte fire mennesker på en vaffel-restaurant i Nashville i USA natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet har etterlyst en navngitt 29-åring og ber folk i Nashville-forstaden Antioch om å holde seg innendørs og låse dørene.

– Hold dørene låst, hold øynene åpne. Om dere ser denne personen, om dere ser en naken mann går rundt, ring øyeblikkelig politiet, sier en talsmann for politiet i Nashville, Don Aaron, til CNN.

Ifølge politiet ankom gjerningsmannen Waffle House i sin egen bil rett etter klokka 3 natt til søndag.

Skjøt vilt

Etter å ha sittet i bilen en stund, hoppet han ut, viftet med et automatgevær og skjøt og drepte to personer utenfor den nattåpne restauranten.

– Deretter gikk han inn og fortsatte å skyte, sier Aaron.

To personer som befant seg i restauranten, ble drept, mens andre fikk kuttskader av knuste vindusruter. En av de drepte var kokk på Waffle House, som har over 1.500 restauranter i USA.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ble overmannen

En av gjestene gjemte seg for gjerningsmannen og kastet seg over ham da han ladet våpenet.

– Han er en helt og reddet utvilsomt mange liv ved å rive våpenet ut av hendene hans og kaste det bak disken. Det fikk mannen til å flykte, forteller Aaron.

Ifølge politiet kastet angriperen fra seg jakken og flyktet til fots. Han var da naken, men ble senere på natten observert delvis påkledd.

– Han var da iført svarte bukser, men med bar overkropp, opplyser politiet i Nashville.

Motivet bak angrepet er ikke kjent.