Meny

En person død etter at flyvindu ble knust i luften

Flyet fra Southwest Airlines landet trygt, men en passasjer ble skadd da en del av dekselet rundt venstre motor løsnet i lufta og traff et vindu. Se video!
Et fly nødlandet tirsdag i Philadelphia etter at et motordeksel løsnet og knuste et vindu. En person omkom i ulykken.
Flyet fra Southwest Airlines landet trygt, men en passasjer ble skadd da en del av dekselet rundt venstre motor løsnet i lufta og traff et vindu. Foto: AP / NTB scanpix

Føderale myndigheter bekrefter dødsfallet. TV-kanalen NBC melder at en kvinne holdt på å bli sugd ut av det knuste vinduet da trykket falt i kabinen.

Far til en av passasjerene, Todd Baur, sier at kvinnen ble delvis dratt ut, men at andre passasjerer klarte å trekke henne inn igjen.

Passasjerer la ut bilder som viser en motor med store skader. En skremt passasjer strømmet video via Facebook underveis. Videoen viser en mann som forsøker å ta på seg en oksygenmaske mens han oppdaterer sine kjære og nære via sosiale medier.

– Noe er galt med flyet vårt! Det ser ut til at vi går ned! Nødlanding! Southwest-flyging fra New York til Dallas!!, skriver Facebook-brukeren Marty Martinez.

– Vi stålsetter oss for landing!, skrev han videre.

Landingen forløp uten problemer. Kvinnen som var skadd, ble sendt til sykehus umiddelbart, opplyser Baur til NBC.

Flyet var på vei fra New York til Dallas da det plutselig endret kurs mot Philadelphia, der det nødlandet klokken 11.30 lokal tid tirsdag. Bilder viser at flyets venstre motor mangler et stort deksel.

Det foreligger ingen forklaring på hvorfor dekselet ble revet av i lufta.

Flyselskapet opplyser at det var 143 passasjerer og en besetning på fem om bord på Boeing 737-flyet.

Populært