Meny

Syria: Her kommer Assad på jobb morgenen etter angrepet

Denne videoen ble delt på det syriske presidentskapets twitterkonto lørdag morgen.
Det syriske presidentskapet la lørdag morgen ut en video av Syrias presisent Bashar al-Assad som kommer på jobb.

«En morgen for å vise motstand», skriver presidentskapet i Syria på Twitter lørdag morgen.

I tillegg til meldingen har presidentskapet publisert en åtte sekunder lang video av Syrias president Bashar al-Assad som ankommer kontoret med stresskoffert i høyre hånd.

Natt til lørdag gjennomførte USA, Storbritannia og Frankrike et angrep rettet mot lagre for kjemiske våpen og et forskningssenter for utvikling av kjemiske våpen i Syria. Angrepet skjer én uke etter at det ble meldt om et kjemisk angrep i Douma utenfor Damaskus.

Les også:   FNs generalsekretær ber om beherskelse i  Syria

I en uttalelse fra det syriske utenriksdepartementet blir nattens vestlige angrep mot Syria fordømt som brutalt og barbarisk.

– Den syriske arabiske republikken fordømmer på aller sterkeste vis den brutale amerikansk-fransk-britiske aggresjonen mot Syria, som innebærer et skamløst brudd på folkeretten, sier en kilde i det syriske utenriksdepartementet ifølge det statlige syriske nyhetsbyrået SANA.

I uttalelsen heter det også at angrepet skal hindre arbeidet til Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW), som etter planen skal starte granskningen i Douma utenfor Damaskus lørdag.

Les også:  USA, Frankrike og Storbritannia med felles angrep i Syria

Populært