Meny

Spansk avis: Nordmenn siktet for vold og drapsforsøk i Spania

Fem norske menn på mellom 20 og 24 år skal være pågrepet i feriebyen Fuengirola og siktet for drapsforsøk, vold og bråk. 

Ifølge den spanske avisen Diario Sur , som dekker Malaga-området, mener politiet at en nabokrangel natt til lørdag endte med drapsforsøk med kniv, skriver VG.

Krangelen skal ha oppstått etter at naboer klagde på nattebråk fra en ferieleilighet hvor nordmennene oppholdt seg. Dette endte angivelig med at nordmennene utøvde vold mot to menn.

Det skal ha vært to vitner til hendelsen, som ifølge den spanske avisen forklarte til politiet at noen unge mennesker hadde stukket en mann med kniv, og videre at noen hadde rømt fra stedet.

Les også: Passasjer over bord på luksusbåten «Norwegian Spirit»

– Alvorlig voldshendelse

– Slik vi er kjent med saken, har det vært en uenighet mellom en nabo og disse guttene over en tid, som har eskalert og utartet til en alvorlig voldshendelse, sier arbeidsgiveren til fire av de involverte nordmennene til VG.

Vedkommende understreker at de norske mennene ikke var på reise i jobbsammenheng og at det var en privat tur.

Av de fem som ble arrestert, skal fire være løslatt, mens en person fortsatt sitter i varetekt.

UD har foreløpig ikke hatt anledning til å kommentere saken overfor VG. Heller ikke spansk politi har besvart avisens henvendelser.

Populært