Familie døde etter å ha kjørt utfor et stup i California

Bildet av familien på åtte fra Washington i mars 2016. De to gifte kvinnene og tre av barna er bekreftet omkommet etter at bilen de satt i kjørte utfor et stup i California. Tre av barna er fortsatt savnet. Foto: Tristan Fortsch / KATU News / AP / NTB scanpix
Bildet av familien på åtte fra Washington i mars 2016. De to gifte kvinnene og tre av barna er bekreftet omkommet etter at bilen de satt i kjørte utfor et stup i California. Tre av barna er fortsatt savnet. Foto: Tristan Fortsch / KATU News / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Et ektepar og tre av barna deres omkom da bilen de satt i kjørte utfor et 22 meter høyt stup i California. Tre barn er fortsatt savnet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to kvinnene og tre av deres seks felles adopterte barn ble funnet døde mandag. De ble funnet i bilen, ved bunnen av en klippe langs en hovedvei i delstaten, ifølge det lokale politiet.

Det letes fortsatt etter de tre andre barna, som politiet antar var med i bilen. De seks barna er mellom 12 og 19 år gamle.

Politiet fikk inn meldinger mandag om at en bil var blitt observert liggende nedenfor en 22 meter høy klippe. Det var ingen vitner til hendelsen, og heller ingen tegn til bremsespor før stupet.

Personvernpolicy