Meny

To menn alvorlig skadd i eksplosjon i Texas

Politibetjenter på plass i Austin etter nok en eksplosjon. Foto: Nick Wagner / Austin American-Statesman via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
To menn i 20-årene er skadd i en eksplosjon i Austin i delstaten Texas i USA, ifølge lokale myndigheter. Årsaken til eksplosjonen er ukjent.

Mennene skal ifølge de lokale myndighetene være brakt til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader.

Det er foreløpig ikke klart om hendelsen har sammenheng med de dødelige brevbombeangrepene som har funnet sted i delstaten de siste ukene. Totalt har to personer blitt drept og to skadd i tre angrep.

På en pressekonferanse oppfordret politisjef i Austin Brian Manley alle beboere innenfor en radius på 500 meter om å holde seg innendørs og «ikke røre noen pakker» og «ikke engang gå i nærheten av dem».

Politiet har nå sperret av området og intervjuer naboer og søker etter mulige vitner. Eksplosjonen var langt unna der de tre andre brevbombeangrepene rammet tidligere denne måneden.

Søndagens eksplosjon kom kun timer etter at myndighetene i Texas økte dusøren for å finne de ansvarlige bak de foregående angrepene fra totalt 50.000 dollar til 115.000 dollar.

Populært