Löfven i møte med Nord-Koreas utenriksminister

Nord-Koreas utenriksminister Ri Yong-ho og hans delegasjon avbildet ved ankomst til den nordkoreanske ambassaden på Lidingö i Stockholm torsdag kveld. Foto: Vilhelm Stokstad/TT / NTB scanpix
Nord-Koreas utenriksminister Ri Yong-ho og hans delegasjon avbildet ved ankomst til den nordkoreanske ambassaden på Lidingö i Stockholm torsdag kveld. Foto: Vilhelm Stokstad/TT / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Nord-Koreas utenriksminister Ri Yong-ho har møtt Sveriges statsminister Stefan Löfven i Stockholm, men innholdet fra samtalen er ukjent.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to møttes i morgentimene fredag i regjeringsbygningen Rosenbad, bekrefter Löfvens kommunikasjonsavdeling. Men det er ikke kjent hva de to snakket om, og mesteparten av det som skjer rundt Ris besøk i Stockholm er hemmeligholdt.

Fra før er det kjent at Ri skal møte sin svenske motpart Margot Wallström.

Ri landet på Arlanda ved 18-tiden torsdag. Senere samme kveld ble det kjent at han forlenger besøket i Sverige til søndag.

Møtet i Stockholm kan danne grunnlag for det varslede møtet som skal finne sted innen utgangen av mai mellom Nord-Koreas leder Kim Jong-un og USAs president Donald Trump, melder TT.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden