Prinsesse Madeleines tredje barn skal hete Adrienne

Sveriges prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill med barna Nicolas og Leonore under feiringen av kronprinsesse Victorias 40-årsdag i juli. Paret venter nå sitt tredje barn. Foto: Sören Andersson / NTB scanpix
Sveriges prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill med barna Nicolas og Leonore under feiringen av kronprinsesse Victorias 40-årsdag i juli. Paret venter nå sitt tredje barn. Foto: Sören Andersson / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Prinsesse Madeleines og Christopher O' Neills nyfødte barn skal hete Adrienne . 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prinsessen ble født midt på natta den 9. mars klokken 00.41.

Madeleine av Sverige giftet seg med sin amerikanske ektemann i juni 2013. Nesten et år senere fikk de sitt første barn, datteren Leonore Lilian Maria. I 2015 fikk de sitt andre barn Nicolas Paul Gustaf.

Prinsessens fulle navn blir Adrienne Josephine Alice, hertuginne av Blekinge.

Bakgrunn: Prinsesse Madeleine mamma for tredje gang