Over 2.600 borgere invitert til prinsebryllup i Storbritannia

Storbritannias prins Harry med sin forlovede, amerikanske Meghan Markle. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
Storbritannias prins Harry med sin forlovede, amerikanske Meghan Markle. Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Prins Harry og Meghan Markle har invitert 2.640 personer fra det britiske folket til Windsor Castle når de gifter seg i mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge en talsmann ønsker paret at også det britiske folket skal kjenne at de tar del i feiringen.

De 2.640 britiske borgerne skal overvære ankomsten til bruden og brudgommen når de ankommer St. George Chapel i Windsor Castle vest for London.

De vil også kunne se på når det nygifte paret forlater slottskapellet for å ta en runde i en hestevogn i lokalsamfunnet Windsor etter vielsen.

Blant de inviterte borgerne er 1.200 personer som skal representere briter fra ulike deler av landet og ulike aldersgrupper, blant dem flere unge mennesker som har vist det som omtales som sterkt lederskap.

I tillegg går invitasjonen til 200 personer fra veldedige organisasjoner og organisasjoner som paret har engasjert seg i.

100 elever fra lokale skoler og over tusen personer fra slottsmiljøet og ansatte i kongehuset er også med på listen.

Bryllupet holdes 19. mai og skal feires med en mottakelse i St. George Hall i Windsor Castle, samt en privat bryllupsfest på kvelden, som prins Charles, Harrys far, er vert for.