Politiet saumfarer Toronto etter flere ofre for mistenkt seriemorder

En landskapsarkitekt i Canada er siktet for drap på fem homofile menn. Politiet mistenker flere ofre og snur bokstavelig talt alle blomsterpotter i saken. 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere denne måneden ble den 66 år gamle mannen pågrepet og siktet for forsettlig drap på to homofile menn.

På en pressekonferanse mandag meldte politiet i Toronto at 66-åringen er blitt siktet for forsettlig drap på ytterligere tre homofile menn, skriver avisen The Star.

Mannen ble pågrepet etter at politiet fant levninger etter mennesker gjemt i bunne av store blomsterpotter landskapsarkitekten hadde på et av lagrene sine.

Etterforskningsleder Hank Idsinga opplyste på pressekonferansen at de mistenker mannen for å ha flere ofre på samvittigheten, og at politiet nå gjennomsøker 30 steder hvor landskapsarkitekten har jobbet. Politiet undersøker også en mengde blomsterpotter som 66-åringen har satt opp rundt om i Toronto, og de planlegger utgravninger på to områder.

– Vi mistenker at det er flere ofre, men jeg har ingen anelse om hvor mange det kan være. Vi tror det er levninger på noen av eiendommene vi undersøker. sa Idsinga.

Alle ofrene er homofile menn i alderen 40 til 50 år. Flere er av arabisk herkomst, og en av dem skal ha hatt et seksuelt forhold til siktede. Idsinga opplyste på pressekonferansen at selv om siktelsene så langt handler om drap på homofile, har de ikke avdekket et definitivt mønster. Politiet ser på saker med savnede personer som går tilbake til iallfall 2010.

– Denne etterforskningen dekker hele Toronto, slo Idsinga fast.

Personvernpolicy