Meny

Hadde på seg åtte lag med klær – ble nektet flyreise

Mannen ble nektet ombordstigning i et British Airways-fly da han gjorde et kreativt forsøk på å omgå bagasjebegrensningene. Illustrasjonsfoto/arkiv: Scanpix/Reuters.
Passasjeren ble nektet å gå om bord på fly etter at han tatt på seg alle klærne som han ikke fikk plass til i bagasjen.

En mann som reiste fra Island til London ble nektet ombordstigning på et British Airways-fly etter at han kledde på seg åtte par bukser og ti skjorter for å unngå å betale for bagasje, melder The Telegraph.

Mannen skulle fly fra Keflavik flyplass onsdag da han ble nektet boardingpass fra flyselskapet. Han ble nektet å gå om bord på flyet tilbake til Storbritannia etter at han tatt på seg alle klærne som han ikke fikk plass til i bagasjen.

Dessverre for passasjeren ble han også nektet å gå om bord på et EasyJet-fly dagen etter da kapteinen og mannskapet var bekymret etter å ha fått inn rapporter. EasyJet forklarer at mannen fikk refundert pengene.

Mannen fikk til slutt reise med et norsk flyselskap tilbake til Storbritannia.

Dette er ikke første gang en passasjer har forsøkt å unngå å betale bagasjeavgift ved å ha for mye klær. En annen mann mistet bevisstheten da han reiste med fly fra London til Glasgow i 2015 etter å ha kledd på seg tolv lag med klær.

Opprinnelig publisert hos Hegnar.no. Redigert av ABC Nyheter.

Reise
Populært