Tollere fant over 317 kilo kokain i Philadelphia

Over 250 pakker inneholdende 317 kilo med kokain ble avdekket i en konteiner sendt fra Puerto Rico til Philadelphia. Narkotikaen har en gateverdi på om lag 176 millioner norske kroner. Foto: U.S. Customs and Border Protection / AP / NTB scanpix
Over 250 pakker inneholdende 317 kilo med kokain ble avdekket i en konteiner sendt fra Puerto Rico til Philadelphia. Narkotikaen har en gateverdi på om lag 176 millioner norske kroner. Foto: U.S. Customs and Border Protection / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Gjemt i soveromsmøbler fant tollere et rekordbeslag på over 250 pakker med kokain, sendt fra Puerto Rico til Philadelphia i USA.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Beslaget ble gjort i november etter at tollere på havna i Philadelphia ble mistenksomme til en konteiner med soveromsmøbler sendt fra Puerto Rico. Gjemt i kjøkkenskap og bak falske vegger i møblene ble det funnet over 250 pakker med hvitt pulver, som senere testet positivt som kokain.

Beslaget som har en gateverdi på 22 millioner dollar, rundt 176 millioner kroner med dagens kurs, er det største i Philadelphia det siste tiåret.

Saken etterforskes nå videre.