Seks drept med jernstang av tidligere indisk løytnant

Artikkelen fortsetter under annonsen

En tidligere løytnant i den indiske hæren er pågrepet etter å ha drept seks mennesker med jernstang i løpet av halvannen time, opplyser politiet i byen Palwal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Drapsbølgen tirsdag varte i 90 minutter og utløste sjokkbølger i byen Palwal i delstaten Haryana tidlig tirsdag morgen. Politiet iverksatte høyeste beredskap og ba folk holde seg innendørs.

– Vi sporet ham opp etter å ha identifisert ham på overvåkingskameraer der han holdt en jernstang og så seg rundt. Han ble pågrepet ved daggry idet han jaget en annen mann i et forsøk på å drepe ham, sier polititalsmann Mukesh Kumar.

Drapene fant sted i ulike deler av byen. Gjerningsmannen, identifisert som 45 år gamle Naresh Dhankad, drepte først en kvinne som var på besøk hos en slektning på et sykehus. Deretter gikk han løs på de øvrige ofrene, flesteparten av dem sikkerhetsvakter, ifølge Kumar.

Dhankad er identifisert som en tidligere løytnant i den indiske hæren og som hadde gått av med frivillig pensjon og som nå var ansatt i delstatens landbruksdepartement.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi har igangsatt etterforskning for å slå fast årsaken bak massakren. Han kjente ikke ofrene og forsøkte ikke å rane dem, så vi kan bare anta at han trolig lider av et psykisk problem, sier Kumar.

Dhankad er nå innlagt ved et sykehus der han gjennomgår undersøkelser. Han er fra før siktet for å ha overfalt en politimann.