Flere skadd i togulykke i Tyskland

Flere mennesker ble skadd da et passasjertog kolliderte med et stillestående godstog i nærheten av Meerbusch vest i Tyskland tirsdag kveld. Foto: dpa via AP / NTB scanpix
Flere mennesker ble skadd da et passasjertog kolliderte med et stillestående godstog i nærheten av Meerbusch vest i Tyskland tirsdag kveld. Foto: dpa via AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mellom fem og ti mennesker ble skadd i en togkollisjon nordvest for Düsseldorf, opplyser brannvesenet i Tyskland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kollisjonen mellom et passasjertog og et godstog skjedde tirsdag kveld i Meerbusch i delstaten Nordrhein-Westfalen.

En talsperson for brannvesenet i Meerbusch sier til nyhetsbyrået DPA at «fem til ti» passasjerer er skadd, ingen av dem livstruende. Samtidig anslår togoperatøren Deutsche Bahn at rundt 20 mennesker ble skadd. Brannvesenet sier det var rundt 150 passasjerer om bord i det ene toget.

Politiet uttalte kort tid etter ulykken både til avisa Bild og nyhetsbyråene DPA og AFP at opptil 50 mennesker kan ha blitt skadd. Redningsarbeidet gikk tregt fordi en kjøreledning ble revet ned, het det fra politiet.

Den tyske togoperatøren Deutsche Bahn opplyser at det var et regionalt ekspresstog som kolliderte inn i et stillestående godstog. En talsperson for operatøren sier det er uklart hvorfor godstoget ikke beveget seg. Ulykken skjedde i 19.30-tiden tirsdag.