Solberg: Vondt og trist å se nye terrorangrep

Statsminister Erna Solberg beskriver terrorangrepet i Egypt som forferdelig. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
Statsminister Erna Solberg beskriver terrorangrepet i Egypt som forferdelig. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Statsminister Erna Solberg (H) beskriver terrorangrepet mot mennesker i bønn i Egypt som forferdelig og sier det er vondt og trist å se nye terrorangrep.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I en Twitter-melding fredag kveld viser Solberg til terrorangrepet som kostet over 200 mennesker livet i Egypt fredag, og angrepet der minst 50 personer ble drept i Nigeria etter at en tenåring sprengte en bombe i en moské nordøst i landet.

– Forferdelig terrorangrep mot folk i bønn i Egypt i dag og i Nigeria tidligere i uken. Det er vondt og trist å se nye terrorangrep. Tenker på ofrene og deres familier, skriver Solberg på Twitter.

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) skriver hun svært lei seg etter terrorangrepet som kostet over 200 menneskeliv i Egypt fredag.

Bakgrunn: Statlig TV: Minst 235 drept i terrorangrep mot moské i Egypt

Stoltenberg og Trump fordømmer terrorangrepet i Egypt

– Våre tanker er med ofrene og deres familier, heter det i en melding på Twitter fra Utenriksdepartementet fredag kveld.

Søreide beskriver angrepet mot mennesker i bønn i moskeen som fryktelig.

Angrepet skjedde under fredagsbønnen i en moské i byen Bir el-Agd på Sinai-halvøya. Væpnede menn i fire terrengkjøretøyer åpnet ild mot menneskene inne i bygningen.