Meny

Politiet i Florida frykter seriemorder - frigir video

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet frigir video av en mistenkt etter fire brutale drap i Florida.

60 år gamle Ronald Felton er av politiet fryktet å være det siste kjente offeret i en rekke uløste mord i Tampa, Florida. Han ble skutt i ryggen tirsdag morgen på åpen gate, bare noen kvartaler unna minnesmerket til de tre drepte før ham.

Ville mate de hjemløse

Nå har politiet offentliggjort en overvåkningsvideo av en person observert i området like før drapet, som de gjerne vil ha tak i. De ser på ham som mistenkt og knytter ham også til tidligere mord, ifølge CBS12.

Videoen viser en svart, tynn mann som antas å være mellom 183 og 188 centimeter høy. Mannen bar på en stor, svart pistol.

Felton ble skutt like før klokken 05 på morgenen lokal tid, da han var på vei til kirken New Seasons Apostolic Church for å dele ut mat til de hjemløse, ifølge NBC News. Han etterlater seg tre barn.

De som allerede var i kirken opplyser at de hørte fire skudd.

Etterforsker: Åstedsgranskere fra politiet i Tampa, Florida, på åstedet der Ronald Felton ble drept på vei til kirken. Foto: Octavio Jones / AP

Forbannet ordfører

Ordfører Bob Buckhorn (D) er forbannet, har beordret politiet om å fange drapsmannen, og oppfordrer publikum til å komme med tips.

– Den drittsekken som gjorde dette, vi kommer etter deg. Jeg har sagt til polititjenestemennene om å skaffe meg hodet hans på et fat , har Buckhorn tidligere uttalt til CNN.

– Vi må få folk til å tenke over alt de hørte og har sett. Vi må fange denne drapsmannen før vi blir nødt til å varsle enda en familie om at deres kjære er død, sa ordføreren på en pressekonferanse etter det siste mordet.

Jakter på morderen: Ordfører Bob Buckhorn og politisjef Brian Dugan under en pressekonferanse 25. oktober. Foto: Gabriella Angotti-jones / AP

Spleiselag til dusør

Det er utlovet 91.000 dollar i dusør for tips som kan føre til arrestasjon av en mistenkt. 10.000 av dem kommer fra politiet i Florda, 50.000 fra FBI, 20.000 fra Direktoratet for alkohol, tobakk, skytevåpen og sprengstoff (ATF), 5000 fra organisasjonen Crime Stoppers, mens 6000 er samlet inn fra lokalbefolkningen.

Det har så langt kommet rundt 450 tips.

Skutt og drept

Fra før har minst tre familier måtte få triste beskjeder om sine kjære;

*Den 9. oktober ble 22 år gamle Benjamin Mitchell skutt til døde da han ventet alene på bussen i kveldsmørket, i Tampa Bay, Florida.

*Den 13. oktober fant politiet liket til 32 år gamle Monica Caridad Hoffa på en tomt. Hun var blitt skutt. Hun ble sist sett gående gjennom kvartalet om natten for å besøke en venn.

*19. oktober fant de 20 år gamle Anthony Naiboa, skutt til døde etter å ha forvillet seg på feil buss på vei fra jobb.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært