Moore mener oppslag om sexanklager mot ham er «falske nyheter»

Roy Moore avviste alle anklager under et valgkampmøte i Alabama lørdag. Foto: Brynn Anderson / AP / NTB scanpix
Roy Moore avviste alle anklager under et valgkampmøte i Alabama lørdag. Foto: Brynn Anderson / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Fire kvinner har anklaget republikaneren Roy Moore for seksuelle overgrep og upassende tilnærminger. Selv mener han det dreier seg om «falske nyheter». 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– De ondskapsfulle og sleipe angrepene mot meg blir verre for hvert minutt. Jeg regner med at dere støtter meg i denne vanskelige tiden ved å bidra med en donasjon til min valgkamp, skriver Moore til sine tilhengere.

Republikaneren kjemper om en ledig plass i Senatet, men en artikkel i Washington Post har allerede fått flere republikanere, inkludert president Donald Trump, til å be Moore trekke seg dersom anklagene er sanne. Avisen skriver at hele fire kvinner hevder at han la seg etter dem da de var 18 år eller yngre.

– Hvorfor dukker disse sakene opp nå? Fordi det er grupper som ikke ønsker at jeg skal få en plass i Senatet. Vi har ingen planer om å la noen skremme oss fra å delta i dette løpet, sa Moore under et valgkampmøte i Huntsville i Alabama lørdag.

Han sier artikkelen i Washington Post er «helt feil og usann» og sier han vil saksøke avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden