Mann skutt og drept i København

En skuddveksling i Mjølnerparken i København torsdag kostet en mann på 22 år livet, opplyser politiet i den danske hovedstaden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I en twittermelding skriver politiet at mannen var en kjenning som tidligere er påtruffet i det lokale bandemiljøet. I de første meldingene het det at det var to gjerningspersoner som flyktet på en scooter.

En 19-åring ble rammet av et streifskudd, men hans skade har ikke krevd behandling, heter det.

Det er mindre enn ett døgn siden det sist var skyting i København. Onsdag kveld lød skuddsalver i Griffenfeldsgate ved Folkets Park på Nørrebro. Her ble en 25 år gammel mann med gjengtilknytning truffet av et skudd.

Griffenfldsgate ligger i området hvor gjengen Loyal to Familia (LTF) holder til. LFT har siden før sommeren hatt en konflikt gående med blant andre gjengen Brothas, som holder til i Mjølnerparken, på grensen mellom Nørrebro og Østerbro.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden