Lisa gikk seg vill i skogen – overlevde en måned på sopp og bær

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lørdag ble 25 år gamle Lisa Theris endelig funnet etter å ha vandret barbent uten mat i Alabamas villmark i 28 dager.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den unge kvinnen overlevde ved å spise ville bær og sopper, og ved å drikke vann fra bekker mens hun forsøkte å navigere seg gjennom Alabamas ødemark.

Lørdag ble Lisa Theris (25) funnet av en kvinnelig bilist da hun klarte å ta seg frem til en hovedvei. Da var hun barbent og med kroppen dekket av skrubbsår og insektsbitt, skriver Daily Mail. Hun hadde blitt 25 kilo lettere, men hun var i live.

Sheriff Raymond Rodgers sier til den lokale TV-stasjonen WFSA at bilisten først trodde det var en hjort som hadde beveget seg i buskene i veikanten. Men da hun kjørte tilbake for å se nærmere etter, fant hun den savnede kvinnen sterkt utmattet og avmagret

Søndag la familien hennes ut denne følelsesladete meldingen på Facebook:

– 28 dager strandet i villmarka og Lisa står fortsatt. Sterkeste person jeg kjenner, skriver broren hennes, Will Theris, på Facebook.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var 23. juli at den 25 år gamle radiologistudenten ble borte etter å ha vært sammen med to menn ved Midland, Alabama. Politiet etterforsker fortsatt saken, men ifølge lokale medier skal de to mennene ha brutt seg inn i en jakthytte for å gjøre innbrudd.

Lisa ønsket imidlertid ikke å være med på innbrudd. Barbent og uten mobiltelefon skal hun ha flyktet fra mennene og inn i skogen.

Deretter har hun vandret rundt i marken i nesten fire uker. Avmagret og uten energi, skal Lisa ha blitt så desorientert at hun har bevegd seg i sirkler i det tette skogsområdet.

Nå er hun endelig gjenforent med sin familie i Louisville, hvor søsknene melder om at hun stadig blir bedre.