Meny

Mann fikk sparken: Skjøt og drepte fem i Florida

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem personer er skutt i et forretningsbygg i Orlando i Florida. Gjerningsmannen fikk nylig sparken fra bedriften, ifølge politiet.

Fire personer ble skutt og drept på arbeidsplassen, som ligger i et industriområde i utkanten av Orlando. En femte person ble brakt til sykehus, men døde av skadene. Gjerningsmannen skjøt og drepte seg selv, opplyste Orlando-politiet på en pressebrifing mandag formiddag.

Meldingen om skytingen kom klokken 8.03 mandag morgen. To minutter senere var politiet på stedet. Da var fire personer skutt og drept, skriver politiet på Twitter.

– Vi er på åstedet for skytingen. Flere er drept, melder sherriffen i Orlando. Foto: John Raoux / AP

Det er ingen tilknytning til terrorisme. Det ser ut til å ha vært en arbeidsplass-relatert hendelse, melder CNN med henvisning til den lokale fjernsynsstasjonen WFTV.

Skytingen skjedde ved en bedrift som produserer soltak og markiser for blant annet campingbiler. Ifølge søsteren til en kvinne som er ansatt ved bedriften, var sjefen blant de drepte. Gjerningsmannen skal ha vært en misfornøyd tidligere ansatt der, melder WKMG-TV.

– Sjefen min er død. Sjefen min er død, skal den ansatte ha sagt til sin søster i en telefonsamtale. Hun var på toalettet da hun hørte skytingen og kom uskadd fra det.

Tidligere ansatt

Bilder fra stedet viste en rekke politifolk samlet på en parkeringsplass ved flere lagerbygninger i et industriområde i utkanten av Orlando.

Ett år siden nattklubb-massakre

Bilder fra stedet viser en rekke politifolk samlet på en parkeringsplass ved flere lagerbygninger i en industrisone i utkanten av Orlando.

Det er ett år siden 49 personer ble skutt og drept av en mann på nattklubben Pulse i Orlando. Det er den dødeøigste skytemassakren i USAs historie.

Sist uke forsøkte en tidligere spesialsoldat i USAs hær bevæpnet seg med et uekte skytevåpen og å få politiet til å drepe ham på flyplassen i Orlando.

Populært