Manchester-politiet ber om tips om bil

22 år gamle Salman Abedi ble fanget av et overvåkingskamera trillende på en blå koffert, få dager før han utløste en kraftig sprengladning i Manchester Arena. Foto: AP / NTB scanpix
22 år gamle Salman Abedi ble fanget av et overvåkingskamera trillende på en blå koffert, få dager før han utløste en kraftig sprengladning i Manchester Arena. Foto: AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Manchester har funnet en bil som de mener kan ha betydning for etterforskningen av terrorangrepet 22. mai.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

22 mennesker ble drept og over 100 ble såret da britiskfødte Salman Abedi utløste en kraftig bombe etter en Ariana Grande-konsert i Manchester Arena.

Abedi ble selv drept i eksplosjonen, men politiet har siden jaktet på medskyldige. 16 mennesker er pågrepet, men seks av disse er siden løslatt.

Fredag opplyste politiet at de hadde gjort et betydningsfullt funn i sentrum av Manchester, nærmere bestemt en parkert hvit Nissan Micra. Folk i en radius på 100 meter ble evakuert fra stedet, før tekniske etterforskere rykket inn.

– Vi er svært interessert i alt folk kan fortelle oss om denne bilens bevegelser og hvem som har sittet i den de siste månedene, sier etterforskningsleder Russ Jackson.

– Vi er også interessert i informasjon om hvem som kan ha hatt tilgang til bilen, legger han til.