Ny pågripelse i Manchester

Politiet i Manchester har gjennomført en rekke aksjoner i dagene etter terrorangrepet. Fredag morgen ble ytterligere en person pågrepet. Arkivfoto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix
Politiet i Manchester har gjennomført en rekke aksjoner i dagene etter terrorangrepet. Fredag morgen ble ytterligere en person pågrepet. Arkivfoto: Kirsty Wigglesworth / AP / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Politiet i Manchester har pågrepet ytterligere en mann etter mandagens angrep. Det er den tiende pågripelsen så langt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

To av de pågrepne – en mann og en kvinne – er allerede løslatt, mens åtte mann fortsatt er i politiets varetekt og skal avhøres, opplyser Greater Manchester police på Twitter. Den seneste pågripelsen skjedde tidlig fredag morgen i bydelen Moss Side.

Politiet gjentar at etterforskningen av saken fortsatt er i rask utvikling og at de holder alle muligheter åpne.

22 mennesker, mange av dem tenåringer, ble drept i bombeangrepet ved Manchester Arena mandag. Over 70 mennesker er innlagt på sykehus, og flere av dem har svært alvorlige skader.

Politiet sa tidlig at de betraktet angrepet som en terrorhendelse. Etter hvert ble 22 år gamle Salman Abedi, en britisk statsborger med libysk bakgrunn, identifisert som selvmordsbomberen som utløste bomben utenfor arenaen idet publikum var på vei ut etter en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande.